IRISA Vsetín podporuje sbírku pro seniory

Stáří je křehké jako vánoční ozdoba. Stačí jeden chybný pohyb, malá zdravotní komplikace a svět starého člověka, který žije sám nebo trpí závažným onemocněním, se roztříští na kusy. Výrobní družstvo IRISA Vsetín proto spustila ve spolupráci se společností SUE RYDER vánoční sbírku pro ty nejkřehčí seniory. „Přidejte se, prosím, k dobrým srdcím, které darují pomoc pro paní Danuši a další seniory. Každá Vaše koruna se promění v uctivou a laskavou péči, kterou tito lidé právě teď potřebují,“ vyzývá IRISA k účasti na sbírce. https://darekprosueryder.cz/?utm_source=web&utm_medium=banner&utm_campaign=PK2022&utm_content=Irisa

„Já jsem byla na sebe tak opatrná. A stejně jsem zakopla a jediný krok změnil celý můj život,“ říká paní Danuše (95 let). Web SUE RYDER je pomocí pro seniory a jejich rodiny. Přináší rady a pomoci ve chvílích, kdy stáří začíná přinášet starosti. SUE RYDER usiluje o to, aby v České republice mohl každý důstojně zestárnout. Mezi služby pro seniory patří poradenství, osobní asistence, domov pro seniory, Centrum pro důstojné stárnutí a půjčovna kompenzačních pomůcek. Web dále poskytuje informace o dobročinných obchodech a restauracích, a podporu o dárcovství a dobrovolnictví.

Sbírku organizuje díky podpoře dárců společnost PRO SUE RYDER ve spolupráci s družstvem IRISA Vsetín. Všichni lidé s dobrým srdcem mohou přispět podle svých finančních možností na důstojné stáří seniorů. Zájemci mohou přispět formou jednorázového či pravidelného příspěvku.

IRISA, výrobní družstvo Vsetín, nabízí rozsáhlý sortiment vánočních ozdob. Závod na jejich výrobu byl založen v roce 1954. IRISA patří mezi největší výrobce vánočních ozdob v České republice. Výrobky se prodávají po celém světě. Při zdobení jsou používány nejrůznější metody a techniky, které umožňují splnit rozmanité představy a přání zákazníka. Výjimečného a luxusního vzhledu dosahují ozdoby dekorované například technikou vakuového pokovování, jíž se IRISA odlišuje od ostatních výrobců, a kterou disponuje jako jediný výrobce v České republice. Kolekce vánočních ozdob je prezentována celoročně ve vzorkovně v prostorách sídla firmy. IRISA si stále drží místo jednoho z nejvýznamnějších zaměstnavatelů zdravotně postižených osob, kteří tvoří více než polovinu ze všech zhruba 300 zaměstnanců družstva.

Skleněné foukané vánoční ozdoby IRISA je možné zakoupit si po celý rok v podnikové prodejně v sídle závodu na adrese Jasenická 697, Vsetín nebo v e-shopu na adrese www.irisa.cz.

ODKAZY:

Oficiální webová prezentace a e-shop: www.irisa.cz

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063674587132

Partneři: