Irisa opět mezi stovkou nejlepších firem

Irisa opět mezi stovkou nejlepších firem

 

Výrobní družstvo Irisa Vsetín bylo před několika dny oceněno v rámci prestižní podnikatelské soutěže Českých 100 nejlepších 2017. Opakovaně se tak dostalo mezi elitní skupinu stovky firem v České republice. Slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěže se uskutečnilo v pátek 24. listopadu ve Španělském sále Pražského hradu.

Vsetínská Irisa, která je členem Svazu českých a moravských výrobních družstev (SČMVD), se dočkala ocenění v oborové kategorii Zaměstnanost & Družstevnictví. Cenu z rukou rektora Univerzity Karlovy v Praze Tomáše Zimy a předsedy SČMVD Rostislava Dvořáka převzal vedoucí závodu Vlastimil Juřička.

Soutěž Českých 100 nejlepších každoročně vyhlašuje Pan-evropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci Comenius a vyhledává a oceňuje v rámci ní nejlepší firmy, které v celonárodním měřítku dosahují mimořádných či pozoruhodných výsledků a jsou registrovány a platí daně v České republice.

Výrobní družstvo Irisa Vsetín je firmou s více než šedesátiletou tradicí. Nosným programem družstva jsou technické i vzhledové výlisky vysoké kvality pro automobilový průmysl, se specializací na automotive lighting. IRISA rovněž patří mezi největší výrobce exkluzivních skleněných vánočních ozdob, které jsou exportovány do celého světa. Dalším oborem, kterým se družstvo zabývá, je kartonážní výroba dle individuálních požadavků zákazníka. Družstvo Irisa Vsetín si zakládá na vysoké kvalitě výrobků a poskytovaných služeb, je certifikována dle mezinárodních norem, což jí přináší mnoho spokojených zákazníků.

Vedení Irisy si opětovné zařazení družstva mezi stovku nejlepších firem velmi cení. „Toto ocenění patří nejen našim zaměstnancům, ale také obchodním partnerům, kteří se podílí na našem růstu. Již několikrát jsme toto ocenění získali a velice si ho vážíme, protože pomáhá zviditelnit nejen naši práci, ale i  město Vsetín “ uvedl předseda představenstva Ivan Abdul. –