DYMYTRY

IRISA vyrobila vánoční ozdoby pro kapelu DYMYTRY

 

 

 

 

Český výrobce skleněných vánočních ozdob IRISA kromě tradičních skleněných foukaných vánočních ozdob vyrábí vánoční ozdoby také jako propagační předmět s logem. Mimo jiné je vyrobila i pro pražskou metalovou kapelu DYMYTRY.

Spolupráce obou na první pohled zcela neslučitelných „světů“ dala vzniknout velmi efektní sadě vánočních ozdob ve stylových barvách a designu, a křehká krása se tak spojila s tvrdými kytarovými riffy tohoto tvrdého hudebního žánru. Fanoušci DYMYTRY si mohou ozdobit stylově svůj vánoční stromeček v neobvyklém metalovém designu. Tuto speciální vánoční sadu sklených ozdob DYMYTRY lze zakoupit v e-shopu kapely DYMYTRY na adrese

https://www.dymytry.cz/eshop/produkt/sada-vanocnich-dymytry-ozdob/

 

 

DYMYTRY patří k neznámějším skupinám v České republice. Jejich koncerty tradičně navštěvuje velké množství hudebních fans. Image kapely je založena na efektních maskách a kostýmech, na hutných kytarových riffech a sugestivním zpěvu. Kapelu tvoří excelentní hudebníci - skupinu založil v roce 2003 Jiří Urban ml., syn stejnojmenného kytaristy a zakladatele nejznámější české kapely ARAKAIN. V současné době kapela DYMYTRY jede PHARMAGEDDON TOUR 2022 ke svému aktuálnímu albu. Více o kapele najdete na webových stránkách www.dymytry.cz.

 

IRISA, výrobní družstvo Vsetín, nabízí rozsáhlý sortiment vánočních ozdob. Závod na jejich výrobu byl založen v roce 1954. IRISA patří mezi největší výrobce vánočních ozdob v České republice. Výrobky se prodávají po celém světě. Při zdobení jsou používány nejrůznější metody a techniky, které umožňují splnit rozmanité představy a přání zákazníka. Výjimečného a luxusního vzhledu dosahují ozdoby dekorované například technikou vakuového pokovování, jíž se IRISA odlišuje od ostatních výrobců, a kterou disponuje jako jediný výrobce v České republice. Kolekce vánočních ozdob je prezentována ve vzorkovně v prostorách sídla firmy.

 

Skleněné foukané vánoční ozdoby IRISA je možné zakoupit si celoročně v podnikové prodejně v sídle závodu na adrese Jasenická 697, Vsetín, nebo v e-shopu na adrese www.irisa.cz.