Za oponou Vánoc: IRISA Vsetín oslavuje 69 let a zve vás na Den otevřených dveří

Za oponou Vánoc: IRISA Vsetín oslavuje 69 let a zve vás na Den otevřených dveří

Kdo by nechtěl nahlédnout do tajů tvorby krásných vánočních ozdob? Společnost IRISA Vsetín, přední výrobce vánočních ozdob, vás zve na jedinečnou událost. Letos oslavují 69 let existence a k tomu připravili Den otevřených dveří, kde budete moci nahlédnout do tajů tvorby těchto magických ozdob.

Datum: 17. listopadu 2023

Čas: 8:00 - 13:00 hodin

Místo: Jasenická 697, Vsetín

Den otevřených dveří je skvělou příležitostí pro milovníky Vánoc a vánočních ozdob, a to jak pro dospělé, tak i pro děti, které mohou přijít v doprovodu rodičů. Na programu je nespočet aktivit, které vás vtáhnou do světa ručně foukaných skleněných vánočních ozdob.

Na co se můžete těšit:

  1. Prohlídka výrobního procesu: Sledujte, jak vznikají tato kouzelná umělecká díla od samého počátku. Od foukání baněk, barvení až po zdobení, až k dokonalým výsledkům.

  2. Unikátní vánoční ozdoby: Na akci uvidíte vánoční ozdoby, které tvoří 80 % nabídky, kterou nelze nalézt na běžném českém trhu.

  3. Kreativní dílna: Máte chuť sami zkusit tvorbu vánoční ozdoby? Pod dohledem zkušených zaměstnanců firmy IRISA si budete moci vytvořit vlastní jedinečnou ozdobu.

  4. Prodejní prostor: Pokud vás některé ozdoby osloví, budete moci zakoupit vánoční ozdoby IRISA na prodejní ploše o rozloze 200 metrů čtverečních.

Firma IRISA, výrobní družstvo Vsetín, má bohatou historii, založenou v roce 1954. Je jedním z největších výrobců vánočních ozdob v České republice a její výrobky zdobí domovy po celém světě. Co je výjimečné? Používají různé metody a techniky, které umožňují splnit rozmanité představy a přání zákazníka. Zvláštní pozornost si zaslouží technika vakuového pokovování, kterou IRISA používá jako jediný výrobce v České republice. Tato technika dodává ozdobám výjimečný a luxusní vzhled.

Kromě toho IRISA nenechává stranou sociální odpovědnost. Drží místo jednoho z nejvýznamnějších zaměstnavatelů zdravotně postižených osob v regionu. Více než polovina zhruba 300 zaměstnanců družstva jsou právě tito odvážní jednotlivci.

V nabídce firmy IRISA najdete špičky, ovály, vánoční baňky a mnoho dalšího v různých barevných provedeních s ručně malovanými vzory. Ručně foukané skleněné ozdoby jsou zdobeny speciální patentovanou technikou stříbřením zevnitř, což jim dodává bohatší barvy a detaily.

Pokud se tato událost zdá být pro vás jako z pohádky, neváhejte se zúčastnit. Skleněné foukané vánoční ozdoby IRISA můžete zakoupit po celý rok v podnikové prodejně v sídle závodu na adrese Jasenická 697, Vsetín nebo v našem e-shopu.

Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost nahlédnout za oponu tvorby vánočních ozdob a prožijte den plný kouzel a inspirace. Těšíme se na setkání s vámi!

Odkazy:

Kontakt:

Vlastimil Juřička Public Relations, Marketing, E-shop Jasenická 697 755 01 Vsetín Email: juricka@irisa.cz Web: www.irisa.cz