Třpytivé Vánoce s IRISOU

Kouzlo Vánoc nakonec pohltí každého z nás. Nejpozději 24.12. po obědě, kdy už máte opravdu všechny dárky nakoupené, můžou začít ty pravé Vánoce, ke kterým neodmyslitelně patří dobré jídlo, čas strávený s rodinou a krásné chvíle u ozdobeného stromečku.

Jistě si všichni vybavujete, jak se muselo chodit kolem stromečku velmi opatrně a chovat se k němu s velkou úctou, protože všechny ozdoby byly velmi křehké a maminka se moc zlobila, když jsme nějakou rozbili, ale i to patřilo k Vánocům. Dnes už bohužel některé maminky preferují nákup plastových ozdob, ale tím kouzlu ubírají.

NATUR

Irisa má tradice ráda a velmi si jich váží. Vánoční ozdoby, které přináší na trh, jsou vyrobené výhradně v České republice, konkrétně v provozovně ve Vsetíně. Ozdoby jsou ručně foukané a ručně pečlivě zdobené. Patentovaná technologie vakuového pokovení dovoluje stříbření jen v některých místech ozdoby a tím vznikají naprosto unikátní výrobky. Tato technologie je velice náročná, ale ozdoby tím získají plnější barvu a jsou pevnější.

Každá rodina preferuje jiný styl Vánoc. Od klasických vánočních barev a dekorů szasněžené krajiny po velmi moderní nové barevné tóny, například zelená, fialová nebo hnědá (perníčková).

Poslední dobou jsou velmi populární kreativní sady pro malování vánočních ozdob s dětmi. Vy se s dětmi zabavíte a vytvoříte na stromeček nezapomenutelnou ozobu s vlastním dekorem. Ideální jako dárek pro celou rodinu. Na stromečku pak budou mít kousek Vás. Díky obrovské popularitě jsme rozšířili sady a nyní naleznete různé barvy a dekory k tvoření.

Na nákup vánočních ozdob není nikdy brzy ani pozdě. Vykouzlete doma kouzelnou vánoční atmosféru s pomocí zářivých skleněných ozdob IRISA. Pomůžete tím i dobré věci, zaměstnáváme zdravotně znevýhodněné osoby.